Cliënten.


Klachten-reglement.

 

Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over onze zorg? We gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing. Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wenst u een onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar we zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen. 
Heeft u uw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past. Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.
Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op. Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. Weet u niet welke klachtenprocedure voor u geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg u mee helpen.

Het doel blijft het oplossen van onvrede en klachten.

Leverings- voorwaarden.

We streven ernaar om hoogwaardige zorgdiensten te leveren aan onze gewaardeerde klanten. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat zowel u als wij duidelijkheid hebben, hebben we hier onze leveringsvoorwaarden opgesteld. Onze leveringsvoorwaarden geven je inzicht in de regels en procedures met betrekking tot het leveren van onze diensten. Als u vragen of opmerkingen heeft, staan wij altijd voor u klaar om deze te beantwoorden.

Privacyverklaring.

We begrijpen dat het delen van persoonlijke informatie een kwestie van vertrouwen is, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig worden behandeld. Onze privacyverklaring geeft je inzicht in hoe we jouw gegevens verzamelen, gebruiken, opslaan en beschermen. We nemen je privacy serieus en hanteren strikte procedures en beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig worden bewaard. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met het verzamelen en gebruiken van jouw gegevens zoals beschreven in de privacyverklaring.